Arbetar för en fredligare värld

Fadder mot vapenexport och minor

Fadder mot vapenexport och minor (även kallad VPX-fadder) är en nygammal form av fadderskap som har funnits sedan 1980-talet. Vi har idag ca 180 faddrar som varit med och stöttat vårt arbete mot vapenexport och minor i många år. Tillsammans bidrar våra faddrar just nu till att vi kan bedriva vårt omfattande arbete inom nedrustning.

Vår målsättning är att göra ännu mer och vi vill därför bjuda in dig som tycker att Svenska Freds arbete mot vapenexport är extra viktigt att bli en av våra VPX-faddrar. Vi tar även emot engångsdonationer men den viktigaste insatsen gör du som är fadder. Du bidrar med valfritt belopp via autogiro varje månad eller år och kan försäkra dig om att ditt stöd bidrar till att det finns ett långsiktigt och kompetent arbete mot svensk vapenexport.

Som VPX-fadder får du del av Svenska Freds övergripande kommunikation men också ett speciellt VPX-brev från Linda Åkerström som är ansvarig för nedrustningsfrågor här på Svenska Freds och Skiljedomsföreningen.

Anmäl ditt intresse genom att skriva ett mejl till info@svenskafreds.se. Skriv ditt namn, adress och hur mycket du vill bidra med per år eller månad.

>> till området Vapenexport
>> till området Minor och klustervapen

Publicerad 2014-11-04