Arbetar för en fredligare värld

God jul fredsvän!

Nyhetsbrev
Dec 2013


Tack!
God jul bästa fredsvän!

Om bara ett par veckor är det dags att summera fredsåret 2013, men redan nu vill vi tacka alla ni som har stöttat oss, engagerat sig och som har kämpat för fredens frågor ute på fältet och vid kaffebord, förhandlingsbord och middagsbord. Utan er skulle vår vision vara intet. Stort stort tack! Håll rösten stark, och till dess att vi hörs igen: God jul och gott nytt fredsår!

Fredens julklappstips
Julkort

Ge fred i julklapp. Beställ fredsjulkort att antingen ge bort eller behålla själv. Du väljer själv gåvosumma. Vi kan skicka det direkt till mottagaren eller till dig om du vill överlämna det personligen. Men det är brådis, beställ senast 16 december.

Och Eldh-Ekblads pris går till…
Peter

Det är en stor ära för Svenska Freds att få ge föreningens förnämsta utmärkelse till professorn och fredsforskaren Peter Wallensteen.

80 000 namnunderskrifter hjälper
Jas

Det blir en folkomröstning om Jas 39 Gripen i Schweiz. Det står klart efter att 80 000 namnunderskrifter samlats in.

Зачем нужно PR-Пособие?
Pr-handboken på ryska

”– Vi blev både glada och stolta när Svenska Freds hörde av sig och ville göra en rysk specialversion av pr-handboken.” Så säger Patrik Westander, en av krafterna bakom Westanders pr-bok. Den ger dig 200 tips om hur du skapar publicitet, bildar opinion och påverkar politiska beslut.

Ökar eller minskar exporten till länder i krig?

Svaret får du reda på i senaste numret av Pax där du även får se unika bilder från Burma.

PS.

Håll dig uppdaterad under jul- och nyårshelgerna. Det senaste hittar du alltid på www.svenskafreds.se, på Facebook och Twitter. Än en gång, tack för i år!

Publicerad 2013-12-14

Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen, Box 2088, 103 12 Stockholm www.svenskafreds.se | Tel: 08-55 80 31 80 | Plusgiro: 90 10 85-1 Följ Svenska freds på Facebook och Twitter