Var med och
arbeta för
hållbar fred

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Svenska Freds är Sveriges största och världens äldsta ännu aktiva fredsförening. Här hittar du de lediga tjänster som ligger ute hos oss just nu.

Vi söker alltid drivna, engagerade personer som vill vara del av vårt arbete för hållbar fred i världen. Svenska Freds har jobbat för nedrustning och mot militarisering sedan starten 1883. Vi har cirka 7 anställda, på kansliet i Stockholm. 

Vi söker projektledare och engagemangssamordnare till Fredsakademin

Vill du arbeta för ökat engagemang i frågor om fred och säkerhet och bidra till arbetet för hållbar fred i världen? Nu drar Svenska Freds igång Arvsfondsprojektet Fredsakademin i syfte att möjliggöra för fler unga att engagera sig i frågor som rör hållbar fred och säkerhet, demokrati och mänskliga rättigheter. Som Sveriges största och världens äldsta fortfarande aktiva fredsförening har vi genom åren engagerat hundratusentals människor, drivit igenom förbud mot olika vapentyper, avslöjat vapenaffärer och debatterat frågor och fred och säkerhet. Bli del av vårt team när vi nu söker två nya kollegor! Sista ansökningsdag 9 augusti 2020.

Läs mer om tjänsterna och sök dem här.

 

Vill du vara en av våra volontärer?

Om du vill bidra ideellt under en kortare eller längre tid söker vi alltid volontärer till olika uppdrag. Välkommen att kontakta oss på info@svenskafreds.se