Stockholms Freds

PÅ GÅNG I STOCKHOLM:

29/8: Bok- och författarsamtal om Den svenska vapenexporten

VÄLKOMNA TILL FÖRFATTARSAMTAL!

Den 29 augusti bjuder Stockholms Fredsförening in till diskussion om boken Den svenska vapenexporten med författaren Linda Åkerström.

Eventet är en del av Stockholms Freds bokklubb men är öppet även för dig som inte varit på introduktionsminglet i början av sommaren. Både medlemmar och icke-medlemmar är hjärtligt välkomna. Stockholms Freds bjuder på fika.Anmäl dig gärna innan den 21 augusti för planering av fika, sena anmälningar går också bra.

När: Torsdag den 29 augusti kl 18.00
Var: Dynamo Café, Södermannagatan 38

>> ANMÄL DIG HÄR.

BLI MEDLEM – FÅ BOKEN GRATIS
Du som blir medlem i Svenska Freds får just nu boken gratis! Du som redan är medlem köper boken till reducerat pris. Bli medlem genom att mejla info@svenskafreds.se

Lokalt engagemang för en fredligare värld

Stockholms Fredsförening är en av Svenska Freds största lokalföreningar med över 2600 medlemmar.

Stockholms Fredsförening har fördelen av den geografiska närheten till Svenska Freds kansli i Stockholm, samt närhet till riksdag och regering. Föreningen har nära kontakt med Svenska Freds kansli och stöttar ofta kansliets personal med volontärer som hjälper till att organisera eller genomföra aktiviteter och aktioner.  Därför är föreningen en perfekt förening för dig som är intresserad av fredsfrågor och som vill ingå i ett fredsnätverk med en härlig blandning av professionella och ideella fredsarbetare. Du kan engagera dig så lite eller så mycket du vill och få information om aktiviteter som intresserar just dig.

Vill du engagera dig i Stockholms Fredsförening? Besök Stockholms Freds grupp på Facebook där vi löpande uppdaterar om evenemang, föreläsningar och annat.

Du kan också kontakta styrelsen på stockholm@svenskafreds.se

Stockholms Freds på Facebook

 

Styrelsen

  • Clara Hamrén, ordförande
  • Tilda Wendefors, vice ordförande
  • Sara Backman, kassör
  • Ebba Gotte, ordinarie styrelseledamot
  • Mitchell Cordner, ordinarie styrelseledamot
  • Kerstin Varenius, sekreterare och styrelsesuppleant
  • Sofie Berglund, styrelsesuppleant

Verksamhetsplan 2019-2021

På Stockholms Fredsförenings årsmöte 2019 antogs vår verksamhetsplan som sträcker sig från 2019-2021. Klicka här för att läsa Stockholms Freds verksamhetsplan.