SAMLING FÖR FRED

Det finns många sätt att bidra till hållbar fred i världen. Här har Svenska Freds i Stockholm samlat små och stora gärningar för dig som vill kicka igång ditt engagemang för fred, nedrustning och mot vapenexport!
Vill du vara med och stoppa Sveriges vapenexport till kriget i Jemen? Lyssna på Fredspodden och lära dig mer om hur svenska vapen marknadsförs på vapenmässor? Vi hoppas att du ska hitta just ditt sätt att vara med i arbetet för hållbar fred i världen!

TILLSAMMANS SKAPAR VI FÖRÄNDRING

Som världens äldsta fredsförening kämpar vi för hållbar fred i världen och mot upprustning och krig, mot svensk vapenexport och för kärnvapennedrustning. Vi tror alltid och utan undantag på ickevåld och fredlig konflikthantering. Kampen för fred har pågått länge – tillsammans har vi förbjudit personminor, klustervapen och drivit igenom rätten till vapenfri tjänst som värnpliktig. Vi vet att förändring är möjlig, och det börjar med dig och mig. På denna sidan finner du små och stora gärningar i arbetet för hållbar fred i världen. Alla kan inte göra allt, men många kan göra något. Därför är du så viktig!

Engagemang

GÅ MED I EN LOKALFÖRENING

Hitta våra grupper