ENGAGERA DIG

SAMLING FÖR FRED

Det finns många sätt att bidra till hållbar fred i världen. Här har Svenska Freds i Stockholm samlat små och stora gärningar för dig som vill kicka igång ditt engagemang för fred, nedrustning och mot vapenexport!

ENGAGEMANG PÅ DITT SÄTT

Engagera dig för freden – oavsett om du har mycket eller lite tid finns allt något att göra!

3-5 MINUTER – SNABBT, ENKELT, BETYDELSEFULLT!

 

10 MINUTER – VISA VAD DU STÅR FÖR!

 

1 TIMME – LÄR DIG MER OM FRED!

 

FÖR DIG SOM VILL GÖRA MER!

DELTA I FREDSAKADEMIN

Arvsfondsprojektet Fredsakademin erbjuder en arena där unga får möjlighet att reflektera kring frågor om fred och säkerhet och vilka alternativ som finns för att bidra till en säkrare värld. Vill du vara med? Läs mer här.

TILLSAMMANS SKAPAR VI FÖRÄNDRING

Som världens äldsta fredsförening kämpar vi för hållbar fred i världen och mot upprustning och krig, mot svensk vapenexport och för kärnvapennedrustning. Vi tror alltid och utan undantag på ickevåld och fredlig konflikthantering.

Kampen för fred har pågått länge – tillsammans har vi förbjudit personminor, klustervapen och drivit igenom rätten till vapenfri tjänst som värnpliktig.

Vi vet att förändring är möjlig, och det börjar med dig och mig. På denna sidan finner du små och stora gärningar i arbetet för hållbar fred i världen. Alla kan inte göra allt, men många kan göra något. Därför är du så viktig!

Engagemang

GÅ MED I EN LOKALFÖRENING

Hitta våra grupper