GE BORT EN GRATTISGÅVA

Vi är många som står upp för freden. Och vi kan bli ännu fler, för att bilda en ännu starkare gemensam röst för fredlig konflikthantering! Ge bort en grattisgåva till en vän som fyller år eller firar ett jubileum. Du ger då något extra fint som födelsedagspresent – och vem vet, din vän blir kanske lika engagerad i fredsfrågan som du en dag?

Ge bort en grattisgåva till en vän som fyller år eller firar ett jubileum, så är ni tillsammans med och arbetar för hållbar fred i världen. Du får ett fint kort med illustration av Nina Hemmingsson. Vi skickar grattisgåvan antingen hem till dig eller till din vän så fort vi tagit emot din beställning. För att vara ute i god tid, lägg din beställning 14 dagar innan firandet.

NÅGOT ATT FIRA?

FYLLER DU ÅR?

Du vet väl om att du kan starta din egen födelsedagsinsamling till förmån för Svenska Freds via vår Facebooksida? På så sätt kan dina vänner stödja Svenska Freds, allt tack vare dig och ditt initiativ! Facebook tar inga extra avgifter för insamlingen och era gåvor går direkt till vårt fredsbyggande arbete.

Starta en egen insamling via Facebook.

5 SKÄL ATT GE EN GÅVA TILL SVENSKA FREDS