SVENSKA FREDS KONGRESS 2020

Helgen den 16-17 maj bjuder Svenska Freds in till kongress på Folkets Hus i Ulricehamn. Tillsammans med Ulricehamns lokalförening anordnar vi en helg full av inspiration, diskussion, erfarenhetsutbyte och samtal om aktivism. På kongressen sätter vi gemensamt riktningen för framtidens fredsarbete inom Svenska Freds!

Motioner: Ta chansen att påverka Svenska Freds arbete framåt genom att skriva en motion. Det sista datum för att skicka motioner till Svenska Freds kongress är den 16 februari, missa inte den möjligheten! Skickas till info@svenskafreds.se

Lämna din mejladress och telefonnummer när du skickar in motionen så att vi kan kontakta dig för eventuella kompletteringar.

>> Ladda ner vår mall med tips på hur du kan skriva en motion

Anmälan: Klicka på den här länken för att anmäla dig.

Kostnad: 200 kronor per person. Betala in din anmälningsavgift till via Bankgiro: 901-0851 eller Swish på nummer: 901 08 51. Märk din betalning med “Kongress + Namn”. Först när vi tagit emot din betalning är din anmälan giltig.

Rösträtt: Alla medlemmar är varmt välkomna att delta på kongresshelgen. För att få rösträtt under mötet behöver du ha betalt din medlemsavgift för 2019 och 2020. Ifall du missat att betala din medlemsavgift för 2019 går det utmärkt att göra det i efterhand.

Ansök om reseersättning
>> Ladda ner formulär här

Frågor: Kontakta oss gärna via mail, info@svenskafreds.se eller telefon, 0707-634 852. Eventuell avbokning eller ändring av deltagande måste ske skriftligt till info@svenskafreds.se.

Boende: Förslag på boende för övernattning i Ulricehamn (bokas enskilt):

• Lassalyckan, Vandrarhem/hotell
• Hotell Bogesund
• Stf Nyboholm
• Skotteksgården Camping och stugby
• Prångens Camping och stugby
• Kontakta Svenska Freds kansli för att utforska möjligheterna till övernattning hos någon i lokalföreningen i Ulricehamn