SKICKA VYKORT TILL RYSKA AMBASSADEN!

SKICKA VYKORT TILL RYSKA AMBASSADEN

Den 24 februari har det gått ett år sedan Ryssland i strid med folkrätten invaderade Ukraina. Ett år av oöverskådlig förstörelse, ofattbart mänskligt lidande och död. Ansvaret för kriget är Putins och den ryska ledningens. Men det betyder inte att det inte fanns mer som kunde ha gjorts för att förhindra det. Krig är alltid ett misslyckande och så även detta. Runt om i världen demonstrerar och protesterar människor mot kriget. Svenska Freds arrangerar och medverkar som talare vid flera manifestationer i Sverige.

På årsdagen vill vi visa vårt motstånd genom att fylla den ryska ambassadens brevlåda, och vi behöver dig!

Gör så här för att skicka uppmaningen:

  • Ge valfri gåva via denna sida. Vi skickar då ett vykort i ditt namn till ryska ambassaden.
  • Du kan också skriva ut det här brevet med budskapet och posta själv till adressen på brevet.
  • Tack för att du är med!

VÅRT BUDSKAP: STOPPA KRIGET!

Ett år av krig har gått. Ett år av oöverskådlig förstörelse, ofattbart mänskligt lidande och död. Jag uppmanar Ryssland att omedelbart avsluta kriget dra tillbaka alla militära styrkor från Ukraina, att respektera folkrätten och verka för kärnvapennedrustning istället för att hota med dess användning. 

 

STOPPA KRIGET! STOP THE WAR! Остановите войну!

 

Skicka ett vykort här!

DITT ENGAGEMANG HAR BETYDELSE

När det nu gått ett år av krig engagerar sig människor över hela världen för att visa sitt motstånd mot kriget. Genom manifestationer, demonstrationer, namninsamlingar och andra stödaktioner kan vi alla bidra till att visa vårt engagemang och vårt motstånd.  

Vykortsaktionen är en pusselbit i ett stort arbete för att sätta press på det ryska styret att stoppa kriget och lämna Ukraina. 

Ditt engagemang har betydelse.

STOPPA KRIGET!

SKICKA VYKORT NU!

FLER SÄTT ATT STÖDJA OSS