STÖD SVENSKA FREDS

När du ger en gåva eller blir månadsgivare till Svenska Freds är du en aktiv del i vårt arbete för hållbar fred i världen. Din gåva gör att våra experter och aktivister kan arbeta för att påverka politiker och makthavare till att ta klokare och mer fredliga beslut. Vi har gjort det förr och vi kan göra det igen!

Du kan ge pengar till vårt fredsarbete på flera olika sätt. Mest effektivt är att bli månadsgivare via autogiro, men du kan också beställa ett gåvobevis att ge bort i julklapp, köpa vår snygga fredliga tygpåse eller ge pengar som företag. Oavsett hur du väljer att ge pengar till Svenska Freds är du en mycket viktig del i vårt gemensamma arbete för hållbar fred i världen. Och du behövs!

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy

SWISHA DIN GÅVA

Du kan alltid Swisha oss din gåva eller medlemskapsbetalning. Det gör du genom att Swisha till nummer 901 08 51. 

I meddelanderaden skriver du ditt för- och efternamn samt om du vill beställa en eller flera böcker, tygpåsar, gåvobevis eller bara vill ge en enkel gåva. Läs mer om Swish-betalningar här.

Tack!

STÖD OSS PÅ DITT SÄTT

FRÅGOR OCH SVAR

Har du frågor om givande eller medlemskap? Vill du få fler eller färre utskick från oss? Här hittar du svaren! Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss om du har annan feedback!

5 ANLEDNINGAR TILL ATT STÖDJA SVENSKA FREDS