STÖD SVENSKA FREDS

När du ger en gåva eller blir månadsgivare till Svenska Freds är du en aktiv del i vårt arbete för hållbar fred i världen. Din gåva gör att våra experter och aktivister kan arbeta för att påverka politiker och makthavare till att ta klokare och mer fredliga beslut. Vi har gjort det förr och vi kan göra det igen!

Du kan ge pengar till vårt fredsarbete på flera olika sätt. Mest effektivt är att bli månadsgivare via autogiro, men du kan också beställa ett gåvobevis att ge bort, köpa vår snygga fredliga tygpåse eller ge pengar som företag. Oavsett hur du väljer att ge pengar till Svenska Freds är du en mycket viktig del i vårt gemensamma arbete för hållbar fred i världen. Och du behövs!

STÖD OSS PÅ DITT SÄTT

Vi har alla olika möjlighet att bidra ekonomiskt, och vi föredrar olika sätt att betala. Här samlar vi alla sätt som du kan ge pengar till Svenska Freds!

KÖP FRED!

Här hittar du alla våra produkter som bidrar till att bygga hållbar fred. Kanske ett gåvobevis till någon du tycker om, eller en snygg ekologisk tygkasse?

ENGAGEMANG OCH AKTIVISM

Det är inte enbart genom att ge en gåva som du kan bidra till freden. Tillsammans skapar vi möjligheter att engagera dig och flera i fredsarbetet, oavsett om ni som företag vill bidra, om du vill starta en insamling tillsammans med dina vänner eller om du vill skicka ut våra populära Ris- och Roskort.