VAR MED OCH BYGG HÅLLBAR FRED

DU ÄR VIKTIG!

När du ger en gåva till eller blir medlem i Svenska Freds blir du en aktiv del i vårt arbete för hållbar fred i världen. Din gåva gör att:

  • vi kan samordna aktivister i politiska påverkanskampanjer, som 2021 då vi införde ett förbud mot kärnvapen.
  • våra experter kan granska vapenföretag och andra makthavare, och stoppa vapenexport till diktaturer och krig. Som i oktober 2019 då vi stoppade vapenexporten till Turkiet.
  • våra anställda kan hjälpa personer som vill göra vapenfri tjänst genom att svara på frågor om värnplikten, som vi gör löpande i Fredsakademin.
  • våra anställda och politiskt aktiva kan sprida vårt budskap i media, så att vi kan upplysa fler om fredlig konflikthantering.

STÖD OSS

GÅVOSHOP

Här hittar du alla våra fredsprodukter, perfekt att ge bort till någon i present eller till dig själv. När du köper något från vår gåvoshop är du med och bygger hållbar fred i världen.

STORA GÅVOR

ENGAGEMANG OCH AKTIVISM

Det är inte enbart genom att ge en gåva som du kan bidra till freden. Tillsammans skapar vi möjligheter att engagera dig och flera i fredsarbetet, oavsett om ni som företag vill bidra, om du vill starta en insamling tillsammans med dina vänner eller om du vill skicka ut våra populära Ris- och Roskort.