KÖP ETT GÅVOBEVIS - FÖRKORTA LEVERANSTIDEN PÅ FRED

Julen närmar sig och många oroar sig över leveranstiden för julklappar beställda till nära och kära. Men hur lång är leveranstiden på fred?

Den kan tyckas evighetslång men den är inte oändlig. Och om vi är många som hjälps åt kan vi nå dit vi vill.

Som exempel var leveranstiden 27564 dagar för att förbjuda det fruktansvärda massförstörelsevapnet kärnvapen. 8385 dagar krävdes för att skärpa reglerna för den svenska vapenexporten till diktaturer och det tog oss 2324 dagar att förbjuda personminor.

Vill du ge bort fred i julklapp? Beställ ett gåvobevis eller handla dina klappar i vår gåvoshop här nedan.

Med önskan om en fridfull jul

Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen

GÅVOSHOP

DU ÄR VIKTIG!

När du ger en gåva till eller blir medlem i Svenska Freds blir du en aktiv del i vårt arbete för hållbar fred i världen. Din gåva gör att:

  • vi kan samordna aktivister i politiska påverkanskampanjer, som 2021 då vi införde ett förbud mot kärnvapen.
  • våra experter kan granska vapenföretag och andra makthavare, och stoppa vapenexport till diktaturer och krig. Som i oktober 2019 då vi stoppade vapenexporten till Turkiet.
  • våra anställda kan hjälpa personer som vill göra vapenfri tjänst genom att svara på frågor om värnplikten, som vi gör löpande i Fredsakademin.
  • våra anställda och politiskt aktiva kan sprida vårt budskap i media, så att vi kan upplysa fler om fredlig konflikthantering.

STÖD OSS

STORA GÅVOR

ENGAGEMANG OCH AKTIVISM

Det är inte enbart genom att ge en gåva som du kan bidra till freden. Tillsammans skapar vi möjligheter att engagera dig och flera i fredsarbetet, oavsett om ni som företag vill bidra, om du vill starta en insamling tillsammans med dina vänner eller om du vill skicka ut våra populära Ris- och Roskort.