Jobba med oss - förändra framtiden

LEDIGA TJÄNSTER

Vill du vara med och skapa hållbar fred i världen? Svenska Freds arbetar för nedrustning och hållbar fred genom att sprida kunskap, bilda opinion och granska och påverka beslutsfattare. Som Sveriges största och världens äldsta ännu aktiva fredsförening har vi genom åren engagerat hundratusentals människor, drivit igenom förbud mot olika vapentyper, avslöjat vapenaffärer och debatterat frågor om fred och säkerhet. Här postar vi löpande lediga tjänster och volontäruppdrag.

PRAKTIK VÅREN 2023!

Har du ett intresse för fredsfrågor och vill lära dig mer om opinionsbildning, kommunikations- och påverkansarbete

Svenska Freds söker praktikant inför våren 2023!

Hos oss får du god inblick i och praktisk erfarenhet av hur en ideell organisation arbetar med påverkansarbete och opinionsbildning. Praktikplatsen är obetald och bör därför vara del av din utbildning så att du kan vara hos oss på heltid under hela terminen.

Uppgifter:
 

I arbetsuppgifterna ingår research, skrivarbete, att delta i och underlätta vid möten och seminarier samt praktiskt arbete med de projekt som Svenska Freds driver. Du kommer att vara del av teamet som jobbar med Svenska Freds projekt Fredsakademin, som syftar till att utbilda och engagera unga. Du får också möjlighet att delta i visst kommunikations- och påverkansarbete.

Läs mer och sök här!

Sista dagen att ansöka är 30 oktober.

VOLONTÄRER

Om du vill bidra ideellt under en kortare eller längre tid söker vi alltid volontärer till olika uppdrag. För dig som redan är medlem kan du gå med i vår Facebook-grupp för engagerade medlemmar där vi löpande postar uppdrag vi behöver hjälp med.

ADMINISTRATION

Hjälp oss att skicka ut välkomstpaket till nya medlemmar från kansliet i Stockholm.
Plats: Svenska Freds kansli, Polhemsgatan 4, T-bana Rådhuset
Tid: Vardagar klockan 9-15

Anmäl dig genom att mejla info@svenskafreds.se med de tider du är tillgänglig. Tack!

TA STÄLLNING FÖR FREDEN!