JOBBA MED OSS - FÖRÄNDRA FRAMTIDEN!

LEDIGA TJÄNSTER

Vill du arbeta mitt i den freds- och säkerhetspolitiska debatten, och bidra till arbetet för en hållbar fred i världen? Svenska Freds arbetar för nedrustning och hållbar fred genom att sprida kunskap, bilda opinion och granska och påverka beslutsfattare. Som Sveriges största och världens äldsta ännu aktiva fredsförening har vi genom åren engagerat hundratusentals människor, drivit igenom förbud mot olika vapentyper, avslöjat vapenaffärer och debatterat frågor om fred och säkerhet.

Här postar vi löpande lediga tjänster, praktikplatser och volontäruppdrag.

VI SÖKER EN INSAMLINGSANSVARIG!

Nu söker vi en erfaren och resultatorienterad medarbetare som kan driva och utveckla Svenska Freds insamlingsarbete! Som insamlingsansvarig har du en nyckelroll i Svenska Freds finansieringsarbete och arbetar i team med anställda som arbetar med medlems- och givarservice, engagemang och kommunikation. 

Sista ansökningsdag är den 28 januari. Vi går igenom ansökningar och genomför intervjuer löpande, så ansök så snart som möjligt.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

VI SÖKER EN KOMMUNIKATIONSANSVARIG!

Nu söker vi en erfaren och mångsidig medarbetare som kan driva och utveckla Svenska Freds kommunikationsarbete! Som kommunikationsansvarig arbetar du proaktivt med att sätta organisationens frågor på den mediala dagordningen och se till att våra ståndpunkter når ut och får genomslag i opinionen.

Sista ansökningsdag är den 17 januari. Vi går igenom ansökningar och genomför intervjuer löpande, så ansök så snart som möjligt.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

TA STÄLLNING FÖR FREDEN!