JOBBA MED OSS - FÖRÄNDRA FRAMTIDEN!

LEDIGA TJÄNSTER

Vill du arbeta mitt i den freds- och säkerhetspolitiska debatten, och bidra till arbetet för en hållbar fred i världen? Svenska Freds arbetar för nedrustning och hållbar fred genom att sprida kunskap, bilda opinion och granska och påverka beslutsfattare. Som Sveriges största och världens äldsta ännu aktiva fredsförening har vi genom åren engagerat hundratusentals människor, drivit igenom förbud mot olika vapentyper, avslöjat vapenaffärer och debatterat frågor om fred och säkerhet.

Här postar vi löpande lediga tjänster, praktikplatser och volontäruppdrag.

VI SÖKER KOMMUNIKATIONSANSVARIG

Vill du arbeta mitt i den freds- och säkerhetspolitiska debatten, och bidra till arbetet för en hållbar fred i världen?  Svenska Freds arbetar för nedrustning och hållbar fred genom att sprida kunskap, bilda opinion och granska och påverka beslutsfattare. Som Sveriges största och världens äldsta ännu aktiva fredsförening har vi genom åren engagerat hundratusentals människor, drivit igenom förbud mot olika vapentyper, avslöjat vapenaffärer och debatterat frågor om fred och säkerhet. 

Nu söker vi en erfaren och mångsidig medarbetare som kan driva och utveckla Svenska Freds kommunikationsarbete! Som kommunikationsansvarig arbetar du proaktivt med att sätta organisationens frågor på den mediala dagordningen och se till att våra ståndpunkter når ut och får genomslag i opinionen. 

Ansök senast den 6/5.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

VI SÖKER CHEF FÖR INSAMLING OCH ENGAGEMANG

Vill du ansvara för arbetet med insamling och värvning i en växande medlemsrörelse och bidra till arbetet för en hållbar fred i världen? Svenska Freds arbetar för nedrustning och hållbar fred genom att sprida kunskap, bilda opinion och granska och påverka beslutsfattare. Som Sveriges största och världens äldsta ännu aktiva fredsförening har vi genom åren engagerat hundratusentals människor, drivit igenom förbud mot olika vapentyper, avslöjat vapenaffärer och debatterat frågor om fred och säkerhet.

Nu söker vi en ny chef för insamling och engagemang med vana att jobba både strategiskt och operativt, som kan ta vårt arbete med medlemsvärvning och privatinsamling till nästa nivå. 

Ansök senast den 29/4.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

TA STÄLLNING FÖR FREDEN!