Jobba med oss - förändra framtiden

LEDIGA TJÄNSTER

Vill du vara med och skapa hållbar fred i världen? Svenska Freds arbetar för nedrustning och hållbar fred genom att sprida kunskap, bilda opinion och granska och påverka beslutsfattare. Som Sveriges största och världens äldsta ännu aktiva fredsförening har vi genom åren engagerat hundratusentals människor, drivit igenom förbud mot olika vapentyper, avslöjat vapenaffärer och debatterat frågor om fred och säkerhet. Här postar vi löpande lediga tjänster och volontäruppdrag.

VOLONTÄR SÖKES!

Vill du hjälpa oss i vårt fredsbyggande arbete? Nu behöver vi en volontär till kansliet i Stockholm!

ADMINISTRATION – Hjälp oss att skicka ut välkomstpaket till nya medlemmar, svara på frågor och registrera gåvor på kansliet i Stockholm!

Som volontär på Svenska Freds kansli är du en viktig del i vårt fredsbyggande arbete. Just nu är Svenska Freds inne i en spännande period där vi får många nya medlemmar och vi växer som förening. Vi behöver därför extra hjälp med en del administration en dag i veckan.

Uppgifterna kan innefatta:

  • Skicka ut välkomstpaket till nya medlemmar
  • Svara på frågor i mejl och telefon
  • Ringa och välkomna nya medlemmar
  • Registrera gåvor och medlemmar i vår databas
  • Har du egna drömprojekt för freden? Självklart vill vi höra om dessa!

Plats: Svenska Freds kansli på Polhemsgatan 4, T-bana Rådhuset
Tid: En dag i veckan, cirka kl 9.00-16.00

Är du intresserad? Skicka ett mejl med en kort presentation till Chef för insamling & engagemang Caroline Leuhusen, caroline.leuhusen@svenskafreds.se

TA STÄLLNING FÖR FREDEN!