Jobba med oss - förändra framtiden

LEDIGA TJÄNSTER

Vill du vara med och skapa hållbar fred i världen? Svenska Freds arbetar för nedrustning och hållbar fred genom att sprida kunskap, bilda opinion och granska och påverka beslutsfattare. Som Sveriges största och världens äldsta ännu aktiva fredsförening har vi genom åren engagerat hundratusentals människor, drivit igenom förbud mot olika vapentyper, avslöjat vapenaffärer och debatterat frågor om fred och säkerhet. Här postar vi löpande lediga tjänster och volontäruppdrag.

Projektledare Insamling

Var med och bygg fred – bli vår nya projektledare för insamling! Som projektledare för insamling är du en central del av Svenska Freds insamlingsarbete. Du samarbetar nära Svenska Freds insamlingsansvarig, kommunikatör samt organisationssekreterare för att ta vår insamling till nästa nivå. Läs mer här!

Ekonomiassistent

Är du noggrann och strukturerad? Är du gymnasieekonom eller har likvärdig ekonomiutbildning? Nu behöver världens äldsta fredsförening förstärkning i form av en ekonomiassistent på 50%! Läs mer här!

VOLONTÄRER

Om du vill bidra ideellt under en kortare eller längre tid söker vi alltid volontärer till olika uppdrag. För dig som redan är medlem kan du gå med i vår Facebook-grupp för engagerade medlemmar där vi löpande postar uppdrag vi behöver hjälp med.

ADMINISTRATION

Hjälp oss att skicka ut välkomstpaket till nya medlemmar från kansliet i Stockholm.
Plats: Svenska Freds kansli, Polhemsgatan 4, T-bana Rådhuset
Tid: Vardagar klockan 9-15

Anmäl dig genom att mejla info@svenskafreds.se med de tider du är tillgänglig. Tack!

TA STÄLLNING FÖR FREDEN!