Låt ert
företag bidra
till fredsarbetet

FÖRETAGSGÅVA

Ert företag kan vara med i arbetet för hållbar fred i världen. Vi samarbetar med företag och organisationer som står bakom vårt idéprogram och som vet att alternativ till militär upprustning alltid finns. Ni hittar vår insamlingspolicy med information om företagssamarbeten här. När ni ger en företagsgåva till Svenska Freds blir ni inte bara en givare utan en samarbetspartner. Vi hittar tillsammans sätt för att fördjupa vårt samarbete och lära av varandra!

Maila info@svenskafreds.se för mer information och hur ni kan bidra.

När ni ger en företagsgåva till oss på minst 10.000 kr får ni ett diplom att sätta upp på kontoret och ni får synas här på vår hemsida med ert namn och länk!

DET HÄR RÄCKER ER GÅVA TILL

För 10 000 kr kan en skolklass få verktyg och kunskap i hur de kan lösa problem och konflikter utan våld.

För 100 000 kr kan en researcher arbeta i tre månader med att avslöja mutskandaler inom svensk vapenindustri.

För 500 000 kr kan vi starta och driva en kampanj för att öka regleringen av autonoma vapen (mördarrobotar).

För 1 000 000 kr kan vi starta en fredsutbildning som alternativ till väpnad värnplikt.

ENGAGERA ERA ANSTÄLLDA

Som företagsgivare till Svenska Freds finns det mängder med spännande aktiviteter som ni kan anordna för att engagera era anställda i fredsfrågan.

Boka en föreläsning

Hos oss på Svenska Freds finns Sveriges främsta experter på fredbyggande arbete, nedrustningfrågor och svensk vapenexport. Vi har skrivit flera böcker och håller ofta föreläsningar och utbildande och interaktiva samtal om våra expertområden. Vi skräddarsyr gärna ett upplägg för ert företag och era behov. Hör av er till oss för att boka en föreläsning!

Anordna en insamlingsdag

Har ni ett gäng på jobbet som gillar att utmana varandra i löpspåret, eller på cykeln? Anordna ett lopp, en sportdag eller någon annan aktivitet och samla in pengar till förmån för Svenska Freds. Ni kan enkelt starta en egen insamling på vår Facebook-sida.

Starta en kampanj

Vi samarbetar gärna med andra organisationer och företag som står bakom våra värderingar och ståndpunkter, och som vill nå ut brett för att påverka allmänheten för en fredligare framtid. Har ni idéer på kampanjer eller arbete vi kan göra gemensamt? Hör av er till vår insamlingsansvariga, Caroline Leuhusen, caroline.leuhusen@svenskafreds.se så bokar vi ett möte.