LÅT ERT FÖRETAG VARA MED OCH BYGGA FRED!

GE EN FÖRETAGSGÅVA

Genom att du hittat hit så delar säkert du och dina kollegor några av våra grundläggande värderingar – visionen om hållbar fred i världen. Tack för att ni är med i arbetet för att bygga en hållbar och fredlig värld! 

Som företag kan ni vara med i vårt fredsbyggande arbete. Oavsett hur ni väljer att stödja oss – från att ge en gåva till att boka en föreläsning eller ingå ett längre samarbete – är ert ställningstagande mycket viktigt för oss.

SÅ HÄR KAN DITT FÖRETAG STÖDJA OSS

  • Ge en företagsgåva! Genom att ge en gåva är ni med i vårt fredsbyggande arbete. Som tack får ni ett diplom att sätta upp samt ett emblem att dela i er sociala media eller på er hemsida. Ge en gåva här!
  • Bli Vänföretag! Ge en gåva på minst 10 000 kr så får ni ett diplom och ett emblem för er sociala media och/eller hemsida samt blir presenterade som vänföretag i våra kanaler! Bli vänföretag här!
  • Boka en föreläsning. Vi har 140 års erfarenhet av utbildning och påverkan i frågor som berör fredsbyggande. Vi föreläser runt om i landet och digitalt om svensk vapenexport, hållbar fred och mänsklig säkerhet, militärens klimatpåverkan, unga och fredsbyggande och mycket mer. En föreläsning kostar 7500 kr. Läs mer och boka här!
  • Övriga samarbeten? Har ni egna idéer på samarbeten? Tveka inte att höra av er till caroline.leuhusen@svenskafreds.se.

LÅT ERT FÖRETAG BYGGA FRED