Låt ert
företag bidra
till fredsarbetet

GE EN FÖRETAGSGÅVA

Ert företag kan vara med i arbetet för hållbar fred i världen. Vi samarbetar med företag och organisationer som står bakom vårt idéprogram och som vet att alternativ till militär upprustning alltid finns. När ni ger en företagsgåva till Svenska Freds blir ni inte bara en givare utan en samarbetspartner. Vi hittar tillsammans sätt för att fördjupa vårt samarbete och lära av varandra!

BLI FÖRETAGSVÄN

Alla gåvor är självklart viktiga till vårt fredsbyggande arbete. Om ert företag har extra stort intresse av våra frågor kan vi skräddarsy samarbeten som t.ex. innefattar fredsutbildningar, föreläsning om svensk vapenexport eller andra evenemang som era anställda kan lära av.

För belopp upp till 10 000 kr tackar vi som ödmjukast för er gåva. Ni får ett diplom att sätta upp på kontoret och en etikett till era e-postutskick.

För belopp mellan 10 000 kr-50 000 kr blir ni Företagsvänner. Ni får ett diplom att sätta upp på kontoret, etikett till era e-postutskick, synlighet på vår hemsida med länk till er webbplats och en föreläsning om något av de ämnena vi arbetar med.

För 50 000 kr och uppåt blir ert företag fredspartners. Vi skräddarsyr ett upplägg utefter era önskemål och behov. Vi kan t.ex komma och hålla föreläsningar, fredsakademi eller andra evenemang.

Hör av er till vår insamlingsansvariga, Caroline Leuhusen, caroline.leuhusen@svenskafreds.se för att ge en företagsgåva.

Ni hittar vår insamlingspolicy med information om företagssamarbeten här.

ENGAGERA ERA ANSTÄLLDA

Som företagsgivare till Svenska Freds finns det mängder med spännande aktiviteter som ni kan anordna för att engagera era anställda i fredsfrågan.

Boka en föreläsning

Hos oss på Svenska Freds finns Sveriges främsta experter på fredbyggande arbete, nedrustningfrågor och svensk vapenexport. Vi har skrivit flera böcker och håller ofta föreläsningar och utbildande och interaktiva samtal om våra expertområden. Vi skräddarsyr gärna ett upplägg för ert företag och era behov. Hör av er till oss för att boka en föreläsning!

Anordna en insamlingsdag

Har ni ett gäng på jobbet som gillar att utmana varandra i löpspåret, eller på cykeln? Anordna ett lopp, en sportdag eller någon annan aktivitet och samla in pengar till förmån för Svenska Freds. Ni kan enkelt starta en egen insamling på vår Facebook-sida eller via insamlingsplattformen BetterNow här.

Starta en kampanj

Vi samarbetar gärna med andra organisationer och företag som står bakom våra värderingar och ståndpunkter, och som vill nå ut brett för att påverka allmänheten för en fredligare framtid. Har ni idéer på kampanjer eller arbete vi kan göra gemensamt? Hör av er till vår insamlingsansvariga, Caroline Leuhusen, caroline.leuhusen@svenskafreds.se så bokar vi ett möte.