SVENSKA FREDS GÅVOSHOP

GE BORT FRED I PRESENT!

Det finaste vi kan ge bort i present är väl ändå fred? Här i vår gåvoshop hittar du fredliga produkter både till dig själv eller till någon du tycker om. Köp en produkt så är du med i vårt arbete för hållbar fred i världen. Tack!

POSTER WAR IS OVER!

Från 225 kr

 

”War is over” sjöng John Lennon och Yoko Ono och tillade ”if you want it.” Vi menar att det krävs vilja och aktivt arbete för att få stopp på kriget. Köp en poster för att påminnas om vikten av fredsarbete varje dag!

 

Beställ vår poster!

 

POSTER WAR IS NOT THE ANSWER!

Från 250 kr

 

En annan ledstjärna – Marvin Gaye sjöng i låten What’s going on att ”War is not the answer”. Det tror vi med! Köp en poster för att påminnas om vikten av fredsarbete varje dag!

 

Beställ vår poster!

 

PIN

Från 49 kr

 

Vår klassiska fredspin med det brutna vapnet, i zinc och aluminium! (Ingår för dig som blir medlem.)

 

Beställ vår pin!

 

BOKEN

Från 150 kr

 

”En stenhård faktabibel” – Den svenska vapenexporten av Svenska Freds Policychef Linda Åkerström.

 

Köp boken

RAPPORTEN "SVERIGE I NATO"

Från 180 kr

 

Innebär ett svenskt Natomedlemskap kärnvapen i Sverige? Utländska baser i Sverige? Kommer värnpliktiga strida i Natoinsatser? Rapporten ”Sverige i Nato” utreder ett svenskt Natomedlemskaps konsekvenser.

 

Köp rapporten

GÅVOBEVIS

Det finaste vi kan få i present är väl ändå fred? Ge bort ett gåvobevis från Svenska Freds till någon du tycker om så är ni med i vårt fredsbyggande arbete. Du får ett mail med gåvobeviset som du kan skriva ut hemma eller skicka vidare!

 

Beställ Gåvobevis