Civilsamhällets förändringsarbete - opinion och påverkan

FÖRELÄSNING: CIVILSAMHÄLLETS FÖRÄNDRINGSARBETE

Lär dig mer om civilsamhällets förändringsarbete, vilka arbetsmetoder som används för framgångsrikt opinions- och påverkansarbete och vilken tid och tålamod som kan krävas för att nå målen. Nedslag i Svenska Freds eget arbete och exempel på en lyckad påverkanskampanj som ledde till skärpta regler för den svenska vapenexporten.

”Hur påverkansarbete kan se ut och hur det aktivt gör skillnad är något som verkligen jag kommer att ta med mig.”

DET HÄR FÅR DU LÄRA DIG

Efter föreläsningen kommer du att:

  • ha djupare förståelse för civilsamhällets förändringsarbete i Sverige med fokus på opinionsbildning och påverkansarbete.
  • ta med dig metoder och verktyg att använda i din yrkesroll eller privat.

INFORMATION

Typ: Föreläsning med workshop
Språk: Svenska
Format: Fysiskt eller digitalt
Längd: 30-40 min plus frågor
Pris: Enligt överenskommelse

Övrigt: Vi anpassar gärna föreläsningen efter er grupps intressen och förkunskaper, hör gärna av er för att prata mer om vad just ni vill fokusera på.

Vill du boka eller har du fler frågor? Kontakta oss genom att mejla info@svenskafreds.se.

BOKA FÖRELÄSNING

 

 

PRIS & BOKNING

Vi samarbetar gärna med organisationer för att hitta ett upplägg som intresserar era medlemmar eller anställda.

Priset på föreläsningar kan variera och vi anpassar vårt utbud för mindre, ideella organisationer. För oss är det viktigt att sprida vårt budskap. Hör av dig till oss genom att maila oss för att få en offert eller få mer information om en föreläsning.

PRISEXEMPEL

  • Ni är ett företag som arbetar med AI och vill veta mer om autonoma vapensystem och hur ni kan undvika att använda er produkt i militärt syfte. Vi skräddarsyr en föreläsning och workshop för er för 25 000 kr. Vill ni ingå ett längre samarbete där ni blir företagsgivare så tar vi fram ett upplägg tillsammans.
  • Ni är en folkhögskola, gymnasieskola, en ABF-cirkel, en kommunstyrelse eller ett bibliotek som vill ha ett debattsamtal om den svenska vapenexporten. Vi kommer och föreläser, cirka en timme. Vi utgår från Författarförbundets minimiarvodering om 8 500 kr för en föreläsning.
  • Ni är en studentförening, en yogastudio eller ett gäng kompisar som är intresserade av vårt arbete. Vi kommer och föreläser kostnadsfritt och ni hjälper oss att sprida kunskapen vidare.

Låter det intressant? Kontakta oss för att diskutera upplägg!