SPRID ORDET:
STOPPA
VAPENHANDELN!

VI BEHÖVER DIG

Vi behöver alltid hjälp med att synas och höras i social media, och du kan hjälpa oss att sprida vårt budskap vidare. Just nu behöver vi hjälp med att sprida kampanjen ”Unboxing vapenhandeln” inför julen, där vi lyfter vårt arbete mot vapenhandel och uppmanar personer om att ge en gåva eller köpa en fredlig julklapp via svenskafreds.se.

VAD KAN DU GÖRA?

  1. Ladda ner någon av filmerna från denna länk och dela på Instagram, Facebook eller i andra kanaler.
  2. Ladda ner någon av bilderna i denna länk dela i social media.
  3. Dela någon av våra annonser eller inlägg på Facebook.
  4. Har du själv köpt tygpåsen Yes, Peace. No tanks? Lägg upp en snygg bild på dig och din fina tygpåse. Tagga @svenskafreds och hänvisa till vår hemsida svenskafreds.se om andra blir fredssugna!
  5. Uppmana dina kompisar att skriva upp ”fred” på önskelistan i år. Du kan alltid hänvisa till svenskafreds.se där en kan ge en gåva eller köpa en fredlig julklapp, som vår bok Den svenska vapenexporten från 150 kr, eller vår tygpåse Yes, peace. No tanks från 199 kr.

SÅHÄR KAN DU SKRIVA

Stoppa vapenhandeln i jul! Ge bort en fredlig julklapp från Svenska Freds (@svenskafreds), eller skänk en gåva så är du med i vårt gemensamma arbete mot svensk vapenhandel och för hållbar fred i världen.

Svenska Freds (@svenskafreds) har arbetat för hållbar fred sedan 1883. Ge bort en fredlig julklapp från Svenska Freds, eller skänk en gåva så är du med i vårt arbete mot svensk vapenhandel och för hållbar fred i världen.

Stoppa vapenhandeln i jul! Köp en tygpåse från Svenska Freds (@svenskafreds) så är du med och tar ställning för vårt arbete mot svensk vapenhandel och för hållbar fred i världen.

Nu drar julhandeln snart igång. Vapenhandeln däremot pågår året runt. Ge bort en fredlig julklapp från Svenska Freds (@svenskafreds) så är du med i vårt gemensamma arbete mot svensk vapenhandel och för hållbar fred i världen.

#stoppavapenhandeln #stoppavapenexporten #unboxingvapenhandeln @svenskafreds

Tack!