Stockholm Fredsförening

OM OSS

Stockholms Fredsförening är en av Svenska Freds största lokalföreningar med över 2400 medlemmar. Stockholms Fredsförening har fördelen av den geografiska närheten till Svenska Freds kansli i Stockholm, samt närhet till riksdag och regering.

 

Föreningen har nära kontakt med Svenska Freds kansli och stöttar ofta kansliets personal med volontärer som hjälper till att organisera eller genomföra aktiviteter och aktioner. Därför är föreningen en perfekt förening för dig som är intresserad av fredsfrågor och som vill ingå i ett fredsnätverk med en härlig blandning av professionella och ideella fredsarbetare. Du kan engagera dig så lite eller så mycket du vill och få information om aktiviteter som intresserar just dig.

 

Vill du engagera dig i Stockholms Fredsförening? Besök Stockholms Freds sida på Facebook där vi löpande uppdaterar om evenemang, föreläsningar och annat. Klicka här för att komma till vår sida på Facebook. Du kan också kontakta styrelsen på stockholm@svenskafreds.se

 

KOM PÅ NÅGOT AV VÅRA EVENT

Läs mer om vad som är på gång i föreningen och i Stockholm!

 

TILL KALENDARIET

INTERNATIONELLA FREDSDAGEN

SÅNGER FÖR FRED

Stockholms Fredsförening lanserar “Sånger för fred” – nytolkningar av fredslåtar i ett unikt samarbete med artisterna Sarah Riedel, Carl Bagge och Martin Höper. Musiksläppet sammanfaller med den 21 september som är den Internationella fredsdagen, en dag som instiftades som en vädjan till världens länder om ett dygn av eld upphör och ickevåld.

– Vi är så glada över att några av Sveriges mest välkända jazzmusiker väljer att ta ställning för fred och nedrustning genom projektet “Sånger för fred”. Nu hoppas vi att fler får upp ögonen för hållbar fred och inser att det finns alternativ till den ökande upprustning vi ser runtom i världen, säger Tilda Wendefors, ordförande i Svenska Freds lokalförening i Stockholm.

SÅNGER FÖR FRED

PRESSBILDER

LYSSNA PÅ EP:N

ENGAGERA DIG

Stockholm Freds
VÅR STYRELSE

Åke Eriksson ordf
Ludvig Landberg kassör
Mattias Irving sekreterare
Eva Berglind
Magnus Jonsson