Home / Upptäck / Medlemmar / SVENSKA FREDS KONGRESS 2020

SVENSKA FREDS KONGRESS 2020

2020-04-06

Välkommen till Svenska Freds kongress den 16 maj 2020! På grund av omständigheterna kommer vi denna gång att träffas digitalt. Här hittar du mer information om kongressen.

Anmälan: Klicka på den här länken för att anmäla dig.

Planeringen av kongressen är i full gång. Denna sida uppdateras löpande med den information du behöver inför mötet. Om du anmält dig får du även informationen via mejl.

Kongressen är kostnadsfri och öppen för alla Svenska Freds medlemmar. För att ha rösträtt på mötet behöver din medlemsavgift för 2019 och 2020 vara betald. Ifall du missat att betala din medlemsavgift för 2019 går det utmärkt att göra det i efterhand.

Motioner: Sista dagen att skicka in motioner till kongressen var den 16 februari, om du har några frågor om hur sent inkomna motioner hanteras det kan du mejla info@svenskafreds.se.

Frågor: Kontakta oss gärna via mail, info@svenskafreds.se eller telefon, 0707-634 852.

För att vara garanterad rösträtt på kongressen behöver du anmäla dig senast den 30 april.

För dig som anmält dig till kongressen i Ulricehamn

Du som hann betala in kongressavgiften innan vi beslutade att hålla kongressen digitalt, kan få den återbetald genom att skicka summan samt ditt clearing- och kontonummer till info@svenskafreds.se. Vill du hellre lämna din kongressavgift som en gåva till Svenska Freds arbete går det utmärkt att meddela oss detta.

Har du bokat boende för helgen vill vi även passa på att påminna dig om att avboka detta. För hotell och vandrarhem gäller deras avbokningspolicy.