BLI MEDLEM

Som medlem i Svenska Freds är du en viktig del i vårt arbete för hållbar fred i världen. Genom att vi är många blir vi tillsammans en starkare röst mot vapenexport, upprustning och militarisering. Tack vare att du kan betala ditt medlemskap via autogiro så kan vi planera vårt arbete på ett effektivare och mer långsiktigt sätt.

Du kan även få en blankett hemskickad för att göra din medlemsansökan manuellt. Den får du antingen genom att fylla i formuläret ovan eller maila till info@svenskafreds.se.

Om du bor nära en lokalförening ansluts du automatiskt till denna. Hör av dig om du har frågor eller önskar att inte kopplas till en lokalförening. Kontakta oss på info@svenskafreds.se eller ring 070-763 48 52.

Medlemskapet kostar 20 kr/månaden. Genom vår hemsida kan du som lägst ge 70 kr/månaden (50 kr/månaden + medlemsavgift).

DU FÅR VÅR BOK!

Nu när du blir medlem eller månadsgivare via autogiro får du även vår bok Den svenska vapenexporten som en välkomstgåva!

FRÅGOR OCH SVAR

Har du frågor om givande eller medlemskap? Vill du få fler eller färre utskick från oss? Här hittar du svaren! Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss om du har annan feedback!

4 ANLEDNINGAR TILL ATT STÖDJA SVENSKA FREDS