BLI MEDLEM

Som medlem i Svenska Freds är du en viktig del i vårt arbete för hållbar fred i världen. Genom att vi är många blir vi tillsammans en starkare röst mot vapenexport, upprustning och militarisering. Tack vare att du kan betala ditt medlemskap via autogiro så kan vi planera vårt arbete på ett effektivare och mer långsiktigt sätt.

Du kan även få en blankett hemskickad för att göra din medlemsansökan manuellt. Den får du antingen genom att fylla i formuläret ovan eller maila till info@svenskafreds.se.

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy

Medlemskapet kostar 20 kr/månaden. Genom vår hemsida kan du som lägst ge 70 kr/månaden (50 kr/månaden + medlemsavgift).

SWISHA DIN MEDLEMSAVGIFT

Det enklaste sättet att betala in din medlemsavgift till Svenska Freds är att swisha eller använda bankgiro. Det gäller även du som är ny medlem!

I meddelanderaden skriver du ditt för- och efternamn + ”medlem”.

Swish 901 08 51
Bankgiro 901-0851

Medlemsavgiften är från 240 kr per år. Vi tar dock gärna emot frivilliga bidrag till vårt arbete med att skapa hållbar fred i världen. Swisha eller betala in t.ex. 500 kr eller valfritt belopp, så ser vi till att dina pengar kommer fram till vårt fredsbyggande arbete! 

Återigen, stort tack för ditt viktiga engagemang!

DU FÅR VÅR BOK!

Nu när du blir medlem eller månadsgivare via autogiro får du även vår bok Den svenska vapenexporten som en välkomstgåva!

FRÅGOR OCH SVAR

Har du frågor om givande eller medlemskap? Vill du få fler eller färre utskick från oss? Här hittar du svaren! Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss om du har annan feedback!

4 ANLEDNINGAR TILL ATT STÖDJA SVENSKA FREDS